در حال بارگزاری...

توسعه سیستم نظارتی در کشتی های اقیانوس پیما

اخیرا توسعه سیستم نظارتی در کشتی های اقیانوس پیما تبدیل به یکی از دغدغه های اصلی مسئولین و شرکت های فعال در این حوزه شده است. یونان باستان از گذشته های دور کشوری با اقتصاد مبتنی بر فعالیت ها و تجارت دریایی بوده و امروز نیز یکی از مراکز صنعت حمل و نقل جهانی به شمار می آید. صنعت حمل و نقل در این کشور با بیش از ۲۵۰ میلیارد یورو درآمد سالانه، بیش از شش درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد. علاوه بر این گفتنی است که نزدیک به سیصد هزار نفر در این حوزه، در یونان مشغول به فعالیت هستند. به همین دلیل است که در صنعتی با این مقیاس عظیم، توسعه سیستم نظارتی و امنیت کشتی ها یکی از نگرانی های اصلی مسئولین و فعالان عرصه حمل و نقل محسوب می شود.

توسعه سیستم نظارتی در کشتی های اقیانوس پیما

چالش توسعه سیستم نظارتی مقاوم در برابر شرایط جوی نامساعد

شرکت تکنت یکی از شرکت هایی است که در حوزه تامین تجهیزات برای توسعه سیستم نظارتی کشتی های اقیانوس پیما فعالیت می کند. این شرکت اخیرا با توجه به پیچیدگی های رخ داده در صنعت حمل و نقل با چالش هایی مواجه شده و در صدد رفع این مشکلات بوده است. چالش های اصلی پیش روی شرکت تکنت در انتخاب و ارتقا سیستم نظارتی شامل موارد زیر بود:

  • تکنت نیاز به تجهیزاتی داشت تا با کمک آن بتواند از امنیت و ایمنی خدمه کشتی ها اطمینان حاصل نماید.
  • تجهیزات مورد نیاز می بایست به طور دائم وضعیت جای جای کشتی ها را مونیتور می نمودند.
  • تمامی شرایط مونیتورینگ می بایست در حالت زنده و بدون قطعی دنبال می شد.
  • تجهیزات مورد نیاز می بایست تمامی مراحل بارگیری و تخلیه بار را زیر نظر می داشتند.
  • سیستم های نظارتی می بایست از این قابلیت برخوردار می بودند تا تمامی شواهد مورد نیاز در شرایطی چون تصادفات و موارد اضطراری چون دزدی دریایی را ثبت نمایند.

علاوه بر این موارد تجیزات مورد نیاز می بایست از استحکام ویژه در مقابل گرما و بخاری می داشتند که از دودکش کشتی ها خارج می شد. این مشکل از جمله مواردی بود که موجب تخریب بسیاری از انواع دوربین مداربسته می شد.

چالش توسعه سیستم نظارتی مقاوم در برابر شرایط جوی نامساعد

راه حل های ویوتک جهت توسعه و ارتقا نظارت تصویری کشتی ها

توسعه سیستم نظارتی در فضای وسیع کشتی های اقیانوس پیما بسیار چالش برانگیز بود. چرا که ساختار چنین شناورهایی با توجه به وسعت قابل توجه، تجهیزات و سازه های پیرامونی نصب دوربین مداربسته را با مشکلات بسیاری مواجه می نمود. علاوه بر این چنین مشکلاتی، عواملی چون شرایط نا مساعد آب و هوایی و املاح موجود در آب دریا نیز از جمله مواردی بودند که می توانستند بر عملکرد سیستم نظارتی تاثیر داشته باشند. با وجود چنین چالش هایی استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته جهت اطمینان از تامین ایمنی در هر شرایطی امری گریز ناپذیر بود.

ضمن مواجه شدن با چنین چالش هایی، شرکت تکنت به منظور توسعه سیستم نظارتی تعدادی از کشتی ها اقیانوس پیما در یونان با نمایندگی ویوتک وارد مذاکره شد. خواسته اصلی شرکت تکنت در خرید دوربین مداربسته شامل موارد زیر بود:

  1. تامین ایمنی و نظارت بر روند کار کارکنان در داخل کشتی.
  2. ایمن سازی محموله های موجود در کشتی ها.

همچنین شرکت تکنت بر این موضوع تاکید داشت که: “سیستم ایمنی می بایست به حدی قدرتمند باشد تا در طول تمامی ماه های سال که کشتی ها در دریا به سر می برند، بدون وقفه به کار خود ادامه دهند.”

شرکت تکنت یک از شرکت هایی است که از سال ۲۰۱۰ در حوزه سیستم های نظارتی و حفاظتی تحت شبکه و تامین تجهیزات شبکه فعالیت می کند. این شرکت با بسیاری از تولید کنندگان و توزیع کنندگان نرم افزار و سخت افزار در سراسر جهان در زمینه اطلاعات و ارتباطات همکاری می کند.

راه حل های ویوتک جهت توسعه و ارتقا نظارت تصویری کشتی ها

تجهیزات نظارتی ویوتک به کار گرفته شده در طرح توسعه و ارتقا نظارت تصویری کشتی ها

تجهیزات ویوتک به کار گرفته شده در طرح توسعه و ارتقا نظارت تصویری کشتی ها شامل موارد زیر هستند:

تجهیزات نظارتی ویوتک به کار گرفته شده در طرح توسعه و ارتقا نظارت تصویری کشتی ها

دوربین مداربسته فیش آی ویوتک مدل FE8181V

دوربین فیش آی ویوتک مدل FE8181V از جمله یکی از جدید ترین دوربین های مداربسته ویوتک است. این دوربین مداربسه ضمن برخوداری از سنسور ۵ مگا پیکسل قادر است تصویری با کیفیت بسیار بالا ارائه دهد. این دوربین که در توسعه سامانه نظارت تصویری کشتی های اقیانوس پیما به کار گرفته شده، در بالای موتور کشتی نصب شده است.

یکی از اصلی ترین دلایل به کارگیری این دوربین در بالای موتور کشتی برخورداری دوربین از استاندارد IP66 است. این استاندارد قابلیت ضد آب بودن و مقاوم بودن محفظه دوربین را در برابر شرایط نا مساعد جوی را تضمین می کند. علاوه بر این استاندارد، برخورداری از استاندارد IK10 نیز این قابلیت را برای دوربین فراهم می آورد تا دوربین در درجه حرارت بسیار زیاد یا بسیار پایین به کار خود ادامه دهد. همچنین برخورداری از قابلیت دید در شب در دوربین مداربسته مدل FE8181V این امکان را به بار آورده است تا دوربین تصاویری به صورت شبانه روزی ارائه نماید.

دوربین مداربسته فیش آی ویوتک مدل FE8181V

دوربین مداربسته فیش آی ویوتک مدل FE8180

این دوربین مداربسته کوچک که اندازه ای برابر با اندازه ۹۰ میلی متر دارد، از این قابلیت برخوردار است تا با نصب بر روی دیوار تصویری ۱۸۰ درجه از محیط پیرامون خود ارائه دهد. علاوه بر این در صورت نصب این دوربین بر روی سقف تصویر نمایش داد شده شامل محدوده ای ۳۶۰ درجه خواهد بود. این محدوده تصویری برابر با عملکرد ۳ تا ۴ دوربین مداربسته است که با کاهش این تعداد دوربین در سامانه نظارتی، به طور چشمگیری هزینه ها کاهش می یابد. استفاده از این دوربین در فضای باز عرشه کشتی از جمله گزینه هایی بود که موجب توسعه سیستم نظارتی در حد قابل توجهی گردید.

 

NVR ویوتک مدل ND8422P

در طرح توسعه سیستم نظارتی با توجه به تعداد زیاد دوربین های مداربسته مورد استفاده در کشتی ها، از دو عدد NVR شانزده کانال ND8422P و ND8322P استفاده شده است. عملکرد قابل توجه این تجهیزات ذخیره سازی در زمینه نصب و نگهداری آسان آن، این قابلیت را برای کاربران به وجود آورده است تا از طریق تلفن های همراه خود نیز به سادگی بر محیط های مد نظر نظارت داشته باشند.

به طور خلاصه می توان گفت که، ترکیب ساده طراحی، فناوری هوشمند، محافظت و ایمنی دائمی در این نمونه عملیاتی، سامانه نظارت تصویری ویوتک را به تنها گزینه قابل اعتماد در سخت ترین شرایط تبدیل کرده است. از این رو پیشنهاد می کنیم که در صورت رویارویی با چنین شرایط چالش برانگیزی با نمایندگی رسمی ویوتک در ارتباط باشید.

مطالب جدید

EN / PR