
مجری دیتاسنترهای حرفهای در سطح ایران

شرکت کاوش داده پـردازان (کی دی تی (KDT)) تولید کننده تجهزات پسیو شبکه کی دی تی (KDT) بیش از ده سال است که در زمیه تولید تجهیزات اکتیو شبکه مشغول به فعالیت است. اهم
شرکت کاوش داده پـردازان (کی دی تی (KDT)) تولید کننده تجهزات پسیو شبکه بیش از ده سال است که در زمیه تولید تجهیزات اکتیو شبکه مشغول به فعالیت است. اهم محصولات این مجموعه در حوزه تجهیزات پسیو شبکه شامل:
در میان تجهیزات پسیو شبکه پچ پنل های این مجموعه در دو سری NP-SERIES و CM- SERIES تولید شده اند. سری NP نیز دارای دو مدل ۲۴U و ۲۴L است که از ویژگی های متفاوتی برخوردار هستند. پچ پنل ها قطعاتی به شکل مستطیلی هستند از تعداد معینی پورت شبکه برخوردار هستند. برای نمونه می توان به پچ پنل های ۲۴ و پچ پنل های ۴۸ پورت اشاره نمود. در اصل پچ پنل ها در محل پایانی کابل های شبکه و دیگر تجهیزات چون: هاب، سویچ و دیگر تجهیزات قرار گرفته و کابل از این طریق است که به تجهیزات وصل می شود.
سوکت های شبکه و مبدل های فیبر نوری نیز از دیگر تجهیزات پسیو شبکه KDT هستند. در یک توضیح مختصر می توان به این موضوع اشاره نمود که مبدل ها به منظور تبدیل سیگنالهای متفاوتی چون: تصویر، صوت، اینترنت و … به سیگنال های نوری یا بر عکس به منظور انتقال مورد استفاده قرار می گیرند.